Virtueel handen schudden

Een persoonlijke ontmoeting vind ik altijd veel gezelliger.

Los van het feit dat je doorhebt wie je daadwerkelijk ontmoet, je kan een hand schudden en iemand aankijken. Wat dat betreft met ik erg “old school”.

Maar deze jonge dinosauriër moet met haar tijd mee.

Hallo, ik ben Manon
(Schud hier virtueel handen)

Ik ben docente op een middelbare school, studeer aan de Universiteit van Utrecht , schrijf fantasy/young adult boeken en vind het leuk om korte verhaaltjes met prenten te maken voor de kinderen van familie en vrienden. Een echte renaissance-vrouw dus.

Mijn grote droom is om te kunnen leven van mijn boeken en voor de klas staan omdat ik het gewoon leuk vind (het is tot op heden nog omgekeerd, wat ook heel leuk is).

Mijn grote, hedendaagse, voorbeelden zijn: Neil Gaiman, Suzanne Collins, George R.R. Martin, Charlaine Harris.

Helden uit het verleden: J.R.R. Tolkien, A.A. Milne, Gebroeders Grimm, Hans Christian Andersen.

Nu de grote vraag: Waarom deze website/blog?
Nu kan ik natuurlijk een prachtig filosofisch verhaal houden, maar laten we eerlijk tegen elkaar zijn in deze eerste ontmoeting.

Ik vind het gewoon leuk. Vroeger schreef ik alles in schrifjes, die nu ergens in mijn werkkamer liggen te wachten totdat ze in de vergetelheid raken. Een heel verdrietig idee, al zeg ik het zelf. Mijn hersenspinsels zijn niet voor iedereen interessant, maar zeker wel vermakelijk of herkenbaar voor een aantal mensen. Het lijkt me leuk om deze mensen te kunnen bereiken. 

Dan de echt praktische kant: Mijn fantasie heeft een uitlaatklep nodig en ik word gek van alle verschillende social media waarop ik actief ben. Deze site kan dit goed bundelen.

En ik wil natuurlijk mijn boeken meer naamsbekendheid geven!

 

 

Ik ben geen twijfelaar, want dat is een bed waar je net niet net z’n tweetjes in past en ik slaap niet alleen. – Toon Hermans

 

 

2 gedachten over “Virtueel handen schudden

 1. Hoi Manon ( schud schud),

  Ik heb met plezier je boek gelezen en mijn recensie had ik eerder willen schrijven maar was hectisch weekje… Gedag zeggen op oude job en voorbereidingen voor morgen :starten met nieuwe job (werken en terug naar school) ging meer tijd in zitten dan ik dacht.
  Leuk om je zo te “ontmoeten”, ben ook nog niet zo lang op twitter / digitaal en het is vooral veel uitproberen en hopen dat je niet het verkeerde knopje indrukt…
  Maar we komen er wel ! Mijn blog is ook nog niet zo lang in de lucht en verder schrijf ik voor boekenbijlage.nl , ook erg leuk om te doen… Vooral omdat het lezen (mijn lust en leven) er vooraf aan gaat!
  Succes met je boeken en je trip op de digitale snelweg (oeps zelfs die uitdrukking is hopeloos uit stenen tijdperk ).. !
  Groetjes Conny

  Like

  • Hallo!
   Twee dinosaurussen surfen door de digitale wereld….
   Klinkt als een ontzettend leuk verhaal.
   Deze dino wacht in ieder geval rustig af totdat de andere dino de juiste knopjes vindt 😉

   Like

Reageer hierop met een eigen hersenspinsel

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s